mypromosi.my

Amber Liu Tour 2024 Kuala Lumpur (Tiket)

Deal Score0
Deal Score0
Amber Liu Tour 2024 Kuala Lumpur (Tiket)

Amber Liu No More Sad Songs Tour 2024 Kuala Lumpur (Tiket), 22 Februari 2024, 8.30PM bertempat di ZEPP KL, tiket dan harga untuk rujukan anda! Live Nation pre-sale bermula Khamis, Disember 7 dari 11am sehingga 11:59pm (local time). Tiket untuk public bermula Jumaat, Disember 8 dari 11am melalui golive-asia.com.

Lindungi telinga anda semasa Konsert!
🔗https://mypromo.my/concert/earplug

Amber Liu No More Sad Songs Tour 2024 Kuala Lumpur – Butiran

  • Lokasi: ZEPP Kuala Lumpur
  • Tarikh: 22 Februari 2024
  • Masa: 8.30PM
  • Harga Tiket: RM888.00, RM2288.00, RM298.00
  • Live Nation pre-sale bermula Khamis, Disember 7 dari 11am sehingga 11:59pm (local time). Tiket untuk public bermula Jumaat, Disember 8 dari 11am melalui golive-asia.com.

Amber Liu No More Sad Songs Tour 2024 Kuala Lumpur – Seat map

KategoriHarga
BOX
Admit 6 Pax
RM2288
VIP PackageRM888
General AdmissionRM298

Pakej VIP

Artis Yang Anda Perlu Tonton Secara Langsung dalam Konsert

Bintang pop global Amber Liu akan datang ke Kuala Lumpur sebagai sebahagian daripada Jelajah Dunia ‘No More Sad Songs’ beliau. Artis berbakat berbilang ini akan membuat persembahan tajuk solo pertamanya di luar negara di rantau Asia Pasifik bermula dengan Tokyo menuju ke Asia Tenggara kemudian China dan Down Under ke Australia dan New Zealand.

Musim panas yang lalu adalah mengenai Amber Liu. Bermula pada bulan Mei, dia mengeluarkan pelbagai single termasuk “ILY,” “No More Sad Songs,” dan “Can’t Go Yet.” Tahun ini adalah tentang menjadi diri anda yang tulen dan mendedahkan siapa anda melalui seni anda.

Tidak asing dengan kerjasama, Amber telah bekerja dengan Peniel dari BTOB, MaSiWei dari Higher Brothers, Jackson Wang, dan DJ YULTRON untuk singlenya sendiri. Selepas mengeluarkan siri trilogi EP yang berjaya “X”, “y?” dan “Z!,” Amber telah mengambil langkah ke belakang untuk melawat semula lagu hitnya “EASIER” dengan versi campuran semula yang dikemas kini “HARDER” bersatu semula dengan Jackson Wang dan DJ YULTRON.

Di luar muzik, Amber kini menjadi duta global untuk jenama seperti MAC Cosmetics, Calvin Klein, Lululemon. Dia muncul dalam beberapa rancangan TV popular di seluruh China yang menyerlahkan kecintaannya terhadap bimbingan kepada artis generasi muda yang menjadikannya nama bakat rumah tangga di media massa.

Warga California, Amber Liu ditemui pada usia 15 tahun di uji bakat global SM Entertainment di Los Angeles. Selepas berpindah ke Korea Selatan, dia memulakan kerjaya pada tahun 2009 sebagai ahli kumpulan wanita f(x). Kumpulan K-pop berasaskan elektro-pop yang memecahkan rekod dengan cepat menjadi salah satu yang paling popular dan memenangi anugerah dalam industri, memperoleh kemasyhuran dan populariti domestik dan antarabangsa.

Kehadiran Amber di media sosial terus berkembang secara global dengan lebih daripada 17 juta pengikut di Instagram, YouTube, Twitter, TikTok, Weibo, Facebook beliau.

Senarai Keperluan Konsert​

Apa yang perlu dibawa ke konsert

Berikut ialah senarai  yang perlu dibawa ke konsert!

1. Beg
Walaupun setiap tempat mempunyai peraturan berbeza untuk beg yang anda dibenarkan untuk dibawa masuk, peraturan umum nampaknya ialah beg plastik, vinil atau PVC jernih yang tidak melebihi 12″ x 6″ x 12″.
Dapatkan satu: https://mypromo.my/concert/bag

2. Binokular
Jika tempat duduk anda jauh dari pentas, sepasang teropong kecil benar-benar akan meningkatkan pengalaman menonton konsert anda.
Dapatkan satu: https://mypromo.my/concert/binoculars

3. Penyumbat telinga
Pakai palam telinga untuk melindungi pendengaran anda yang berharga, tanpa merosakkan pengalaman muzik anda. Untuk membantu mengelakkan kehilangan pendengaran akibat hingar, pakai pelindung pendengaran untuk mengehadkan pendedahan anda kepada bunyi yang berpotensi merosakkan. Pastikan telinga anda dilindungi dengan baik!
Dapatkan satu: https://mypromo.my/concert/eaplug

4. Telefon Bimbit
Anda akan banyak menggunakan telefon anda di konsert. Anda akan menggunakannya untuk mengambil gambar dan video suasana.
Dapatkan satu: kami pasti anda sudah mendapat satu. 🙂

5. Pengecas Mudah Alih atau Power Bank
Ini akan menghabiskan bateri telefon anda jadi pastikan anda membawa bank kuasa yang dicas sepenuhnya bersama anda. Dan jangan lupa kabel juga!
Dapatkan satu: https://mypromo.my/concert/powerbank

6. Kipas Mudah Alih
Pertimbangkan untuk membawa bersama kipas mudah alih ke konsert anda yang seterusnya supaya anda boleh kekal sejuk dan segar sepanjang persembahan.
Dapatkan satu: https://mypromo.my/concert/portablefan

7. Ponco pakai buang
Poncho sesuai untuk aktiviti kecemasan atau luar seperti konsert. Ia ringan dan mudah dibawa
Dapatkan satu: https://mypromo.my/concert/poncho

8. Panadol
Nikmati konsert anda dengan lebih baik tanpa sakit kepala.
Dapatkan satu: https://mypromo.my/concert/panadol

9. Tisu/Sanitizer Tangan/Lap
Anda akan berpeluh banyak di tempat yang sesak, adalah baik untuk menggunakan tisu. Tisu basah juga diperlukan apabila tiada air yang untuk membersihkan tangan anda. Pastikan anda membawa satu pek kain lap pembasmi kuman!
Dapatkan satu: https://mypromo.my/concert/wettissues

10. Pudina atau Gum
Sangat mudah untuk mengalami dehidrasi, mulut kering dan berasa lembap di rancangan. Memasukkan sekeping gusi atau pudina ke dalam mulut anda boleh membantu dengan itu.
Dapatkan satu: https://mypromo.my/concert/gum

11. Makanan
Pastikan anda kekal bertenaga dan mulakan hari dengan sarapan yang enak. Selain itu, makan tengah hari yang sihat akan menghalang perut anda daripada berbunyi di tengah-tengah persembahan.

12. Tunai atau Kad Debit/Kredit.

13. Tiket Konsert Anda
Sila pastikan anda mempunyai tiket anda sebelum anda pergi ke konsert. Tiket bercetak menjadi semakin kurang keperluan dengan apl tiket mudah alih. Tetapi jika mereka dibenarkan di acara anda, mencetak tiket fizikal ialah sandaran yang boleh dipercayai sekiranya apa-apa berlaku pada telefon anda!

Sampai Ke Lokasi Awal
Jangan terlepas satu rentak. Tiba awal membolehkan anda menikmati makanan, minuman, barangan.

Jangan Lupa Join Channel Telegram Kami:

https://t.me/shopeevoucher

mypromosi.my
Logo