mypromosi.my

INCUBUS Live In Malaysia (Tiket)

Deal Score0
Deal Score0
INCUBUS Live In Malaysia (Tiket)

INCUBUS Live In Malaysia (Tiket), 27 April 2024, 8PM di Mega Star Arena, Kuala Lumpur, tiket dan harga untuk rujukan anda! Tiket akan mula dijual pada 7 Disember (12pm) melalui https://www.hitmanlive.com/events/incubus-live-in-malaysia

Lindungi telinga anda semasa Konsert!
🔗https://mypromo.my/concert/earplug

Butiran

INCUBUS Live In Malaysia – Seat map

KategoriHarga
ROCKZONERM249
CAT 1
VIP Seating
RM299
CAT 2
Normal Seating
RM249

Artis Yang Anda Perlu Tonton Secara Langsung dalam Konsert

Bersedialah untuk pesta cebisan epik ketika kumpulan rock 90-an, Incubus menuju ke Malaysia buat kali kelima dalam jelajah langsung mereka. Bersiap sedia untuk malam yang tidak dapat dilupakan dan menawan di Megastar Arena KL pada 27 April 2024 sambil mereka menunjukkan kasih sayang kepada peminat global mereka.

Senarai Keperluan Konsert​

Apa yang perlu dibawa ke konsert

Berikut ialah senarai  yang perlu dibawa ke konsert!

1. Beg
Walaupun setiap tempat mempunyai peraturan berbeza untuk beg yang anda dibenarkan untuk dibawa masuk, peraturan umum nampaknya ialah beg plastik, vinil atau PVC jernih yang tidak melebihi 12″ x 6″ x 12″.
Dapatkan satu: https://mypromo.my/concert/bag

2. Binokular
Jika tempat duduk anda jauh dari pentas, sepasang teropong kecil benar-benar akan meningkatkan pengalaman menonton konsert anda.
Dapatkan satu: https://mypromo.my/concert/binoculars

3. Penyumbat telinga
Pakai palam telinga untuk melindungi pendengaran anda yang berharga, tanpa merosakkan pengalaman muzik anda. Untuk membantu mengelakkan kehilangan pendengaran akibat hingar, pakai pelindung pendengaran untuk mengehadkan pendedahan anda kepada bunyi yang berpotensi merosakkan. Pastikan telinga anda dilindungi dengan baik!
Dapatkan satu: https://mypromo.my/concert/eaplug

4. Telefon Bimbit
Anda akan banyak menggunakan telefon anda di konsert. Anda akan menggunakannya untuk mengambil gambar dan video suasana.
Dapatkan satu: kami pasti anda sudah mendapat satu. 🙂

5. Pengecas Mudah Alih atau Power Bank
Ini akan menghabiskan bateri telefon anda jadi pastikan anda membawa bank kuasa yang dicas sepenuhnya bersama anda. Dan jangan lupa kabel juga!
Dapatkan satu: https://mypromo.my/concert/powerbank

6. Kipas Mudah Alih
Pertimbangkan untuk membawa bersama kipas mudah alih ke konsert anda yang seterusnya supaya anda boleh kekal sejuk dan segar sepanjang persembahan.
Dapatkan satu: https://mypromo.my/concert/portablefan

7. Ponco pakai buang
Poncho sesuai untuk aktiviti kecemasan atau luar seperti konsert. Ia ringan dan mudah dibawa
Dapatkan satu: https://mypromo.my/concert/poncho

8. Panadol
Nikmati konsert anda dengan lebih baik tanpa sakit kepala.
Dapatkan satu: https://mypromo.my/concert/panadol

9. Tisu/Sanitizer Tangan/Lap
Anda akan berpeluh banyak di tempat yang sesak, adalah baik untuk menggunakan tisu. Tisu basah juga diperlukan apabila tiada air yang untuk membersihkan tangan anda. Pastikan anda membawa satu pek kain lap pembasmi kuman!
Dapatkan satu: https://mypromo.my/concert/wettissues

10. Pudina atau Gum
Sangat mudah untuk mengalami dehidrasi, mulut kering dan berasa lembap di rancangan. Memasukkan sekeping gusi atau pudina ke dalam mulut anda boleh membantu dengan itu.
Dapatkan satu: https://mypromo.my/concert/gum

11. Makanan
Pastikan anda kekal bertenaga dan mulakan hari dengan sarapan yang enak. Selain itu, makan tengah hari yang sihat akan menghalang perut anda daripada berbunyi di tengah-tengah persembahan.

12. Tunai atau Kad Debit/Kredit.

13. Tiket Konsert Anda
Sila pastikan anda mempunyai tiket anda sebelum anda pergi ke konsert. Tiket bercetak menjadi semakin kurang keperluan dengan apl tiket mudah alih. Tetapi jika mereka dibenarkan di acara anda, mencetak tiket fizikal ialah sandaran yang boleh dipercayai sekiranya apa-apa berlaku pada telefon anda!

Sampai Ke Lokasi Awal
Jangan terlepas satu rentak. Tiba awal membolehkan anda menikmati makanan, minuman, barangan.

Jangan Lupa Join Channel Telegram Kami:

https://t.me/shopeevoucher

mypromosi.my
Logo