mypromosi.my

Shopee Mall Day 6xRM50 Voucher

Deal Score+1
Deal Score+1
Shopee Mall Day Up To RM300 Off Vouchers

Shopee Mall Day🔥

📍 https://shope.ee/8pL6wPBiQe

Claim total of RM300 worth of vouchers now!

Use on Nov 15.11, 12AM
✅RM50 Off min spend RM0
✅RM50 Off min spend RM100
✅RM50 Off min spend RM200

Use on Nov 15.11, 10PM
✅RM50 Off min spend RM0
✅RM50 Off min spend RM100
✅RM50 Off min spend RM200

‼️Vouchers are valid for ALL Sellers!

Buy DESSINI ITALY Air Fryer (4.3L) at RM95 only on 15.11, 8PM!
🛒 Add to Cart: https://shope.ee/5KlEkHaaTw

Jom ke Shopee: https://mypromosi.my/shopee/voucher

May 15 Shopee Mall Day 2024 – Penghantaran Percuma Tanpa Perbelanjaan Minimum Untuk Produk Tulen 100% Di Shopee Malaysia!

Adakah anda ingin berbelanja secara berbelanja barangan berjenama dalam talian tetapi tidak mahu menghabiskan semua simpanan anda? Kemudian tandai kalendar anda kerana Shopee Mall Day 2024 hadir untuk membawa tawaran dan tawaran berjenama eksklusif! Pada 15 haribulan setiap bulan, nikmati faedah dan faedah menarik yang anda hanya boleh temui pada hari ini. Nantikan Tawaran Super Seringgit 12PM daripada penjual Shopee Mall dan Penghantaran Percuma tanpa min. belanjakan untuk jenama kegemaran anda! Ini bermakna anda boleh mempunyai lebih banyak penjimatan di Shopee Mall apabila berbelanja secara berbelanja dengan peralatan rumah berjenama tulen, membeli stok penjagaan kulit holy grail, atau telefon mudah alih yang serba baharu! Selain itu, nantikan Shopee Live pada hari ini untuk menikmati diskaun 80% lagi!
Jenama Akan Berbelanja Secara Berbelanja Semasa Hari Shopee Mall 15 November 2024

Shopee Mall menawarkan 100% produk Tulen dari kedai rasmi jenama dan penjual. Dengan ratusan jenama, anda boleh menikmati baucar dan faedah Shopee Mall Day daripada penjual dan jenama besar di Shopee Mall seperti Honor, Xiaomi, Puma, 70mai, Habib dan banyak lagi! Baucar dan diskaun Penghantaran Percuma Shopee Mall kami terpakai untuk barangan elektronik, kesihatan & kecantikan, bayi & mainan, fesyen, gaya hidup dan jenama penting harian, jadi tidak kira apa yang anda perlukan untuk menyimpan, anda sentiasa boleh mencari promosi untuk membantu anda lebih jimat.
Lihat 15 November Shopee Mall Day 2024 Untuk Baucar, Tawaran Hebat & Promosi untuk Barangan Tulen 100%

Promosi menarik menanti dan nikmati penjimatan apabila anda membeli-belah dari jenama dan kedai terkenal seperti Watsons, Swiss Thomas, Huggies, Bata dan banyak lagi! Selain daripada Tawaran Super Seringgit 12PM di Shopee Mall dengan penghantaran percuma tanpa min. berbelanja, jangan ketinggalan Tawaran Masa Terhad pada 12AM, 12PM dan 8PM, Tawaran Kalah Mati RM95, dan Baucar Pulangan Tunai 15% antara lain, semuanya dengan item eksklusif dan harga hanya di Shopee, dan banyak lagi. Selain itu, daftar untuk Keahlian Jenama di Shopee Mall untuk lebih banyak baucar dan faedah menarik hanya untuk ahli!

Shopee Mall Day 2024 hanyalah satu daripada banyak jualan yang kami sediakan untuk anda dalam membantu anda berjimat semasa membeli-belah. Tandai kalendar anda untuk jualan besar tahunan kami seperti Jualan 11.11 dan Jualan 12.12. Beli sekarang untuk menikmati produk yang 100% tulen pada May 15 Shopee Mall Day!

Jangan Lupa Join Channel Telegram Kami:

https://t.me/shopeevoucher

Tags:

mypromosi.my
Logo