mypromosi.my

Promosi Agoda x Kad CIMB

Deal Score0
Deal Score0

Agoda menawarkan diskaun sehingga 16% untuk tempahan hotel menggunakan kad Visa CIMB. Tawaran ini sah dari sekarang hingga 31 Disember 2025. Agoda ialah platform tempahan pelancongan dalam talian terkemuka dengan lebih 2 juta hotel di lebih 200 negara dan wilayah di seluruh dunia.

Agoda menawarkan pengembara cara yang mudah untuk menempah hotel, pangsapuri dan rumah di seluruh dunia! Ini adalah peluang yang baik untuk pelancong untuk menjimatkan perjalanan mereka yang seterusnya. Visa ialah syarikat teknologi pembayaran global yang menghubungkan pengguna, perniagaan, institusi kewangan dan kerajaan kepada pembayaran elektronik yang pantas, selamat dan boleh dipercayai. Produk dan perkhidmatan inovatif Visa membolehkan pengembara memanfaatkan sepenuhnya perjalanan mereka.

Tempah Sekarang

Promosi Agoda x Kad Visa CIMB

Klik di sini untuk menempah tempahan hotel anda!

Kad Agoda x Visa: Terma & Syarat

Butiran Promosi seperti berikut:

Destinasi: Seluruh Dunia
Kad: VISA Infinite or Signature Card
Promosi: Diskaun 14%.
Pautan Sah: https://mypromo.my/agoda/cimb/visa
Tempoh Tempahan: Sekarang – 31 Disember 2024
Tempoh Penginapan: Sekarang – 30 September 2025

Destinasi: Seluruh Dunia
Kad: VISA Platinum Card
Promosi: Diskaun 10%.
Pautan Sah: https://mypromo.my/agoda/cimb/visa
Tempoh Tempahan: Sekarang – 31 Disember 2024
Tempoh Penginapan: Sekarang – 30 September 2025

Destinasi: Seluruh Dunia
Kad: VISA Card
Promosi: Diskaun 8%.
Pautan Sah: https://mypromo.my/agoda/cimb/visa
Tempoh Tempahan: Sekarang – 31 Disember 2025
Tempoh Penginapan: Sekarang – 30 Mac 2026

Booking PeriodStay PeriodDiscountDestinationCard Type
01 Sep 2023 – 31 Dec 202401 Sep 2023 – 30 Sep 202514%WorldwideEligible VISA Infinite or Signature Card
01 Sep 2023 – 31 Dec 202401 Sep 2023 – 30 Sep 202510%WorldwideEligible VISA Platinum Card
Now – 31 Dec 2025Now – 31 Mar 20268%WorldwideEligible VISA Card
 • Promosi ini tersedia kepada pemegang kad VISA yang layak dan layak yang dikeluarkan di Malaysia yang tertera nama dan logo VISA pada muka kad. Pemegang Kad mesti menjelaskan pembayaran dengan VISA sah mereka untuk menikmati Promosi.
 • Promosi hanya terpakai untuk tempahan hartanah pedagang yang dipilih dan ditetapkan di destinasi tertentu, yang dibuat melalui halaman pendaratan Promosi khusus hanya di URL berikut: https://mypromo.my/agoda/visa
 • Agoda berhak untuk melancarkan “tawaran taktikal” terpilih dan sementara pada tahap diskaun yang lebih tinggi untuk negara terpilih.
 • Promosi adalah tertakluk kepada terma dan syarat Agoda. Sekiranya berlaku pertikaian, keputusan VISA dan/atau Agoda adalah muktamad.
 • Promosi hanya sah untuk hotel yang mempunyai sepanduk “Layak Promosi” pada halaman hasil carian dan jenis bilik “Prabayar”, “Bayar sekarang” dan “Tempah Sekarang, Bayar kemudian”. Bilik yang mempunyai bendera “Bayar di Hotel” tidak layak untuk promosi.
 • Diskaun Promosi dihadkan pada RM200 setiap tempahan.
 • Diskaun Promosi hanya terpakai untuk caj bilik penginapan sahaja (tidak termasuk cukai tempatan, yuran perkhidmatan, caj tambahan, penggunaan peribadi dan seumpamanya).
 • Promosi ini tidak boleh dipindah milik, tidak terkumpul, tidak boleh ditukar dengan wang tunai atau produk lain dan tidak boleh digunakan bersama dengan sebarang diskaun lain, promosi, item diskaun dan item harga tetap (melainkan dinyatakan).
 • VISA dan/atau Agoda boleh menukar terma syarat pada bila-bila masa. Promosi boleh digantung atau dibatalkan pada bila-bila masa tanpa notis terlebih dahulu.
 • Promosi adalah bebas daripada, dan tidak berkaitan dengan, sebarang tawaran atau pengaturan antara VISA dan pemegang kad (kemudahan pembayaran, dsb.), yang terletak pada budi bicara VISA dan yang VISA bertanggungjawab dan bertanggungjawab sepenuhnya.
 • Diskaun Promosi hanya akan dipaparkan pada borang tempahan halaman pendaratan Promosi selepas memasukkan nombor kad VISA yang sah.

Lagi Promosi Agoda x Bank Di Sini: https://mypromo.my/agoda-bank-promotions/

Jangan Lupa Join Channel Telegram Kami:

https://t.me/shopeevoucher

mypromosi.my
Logo