mypromosi.my

7.7 Jualan Terhangat Lazada

Deal Score+2
Deal Score+2
7.7 Jualan Terhangat Lazada

Dapatkan penjimatan terbesar dengan ‘7.7 Jualan Terhangat Lazada’. Nikmati diskaun hebat sehingga 77%, 77% pulangan tunai setiap hari dan penghantaran pantas dan percuma tanpa perbelanjaan minimum*

Promosi Lazada 7.7 termasuk :

  1. Penghantaran Pantas dan Percuma
  2. 77% Pulangan Tunai Setiap Hari
  3. Bonus Lazada – Diskaun RM9 Setiap RM90
  4. Brand Mega Offer 70%
Lazada 7.7 Jualan Terhangat

KEDAI JENAMA RASMI LAZMALL

Belanja barangan berjenama dengan jaminan asli. Berbelanja tanpa ragu daripada Kedai Jenama Rasmi di LazMall yang menjanjikan 100% produk asli. Nikmati 1000+ jenama Global di hujung jari seperti Nike, Adidas,Maybelline, L’Oréal, Huggies, Olay, Unilever, Nestle, P&G, Herschel, Pampers dan banyak lagi. Kami akan menawarkan anda dengan lebih banyak perlancaran jenama baru yang eksklusif – buat kali PERTAMA DI ASIA TENGGARA.

KELEBIHAN MEMBUAT PESANAN PERTAMA

Dapatkan ekstra RM15 baucar eksklusif dan penghantaran percuma untuk pesanan pertama anda. Dapatkan ‘Lazcoins’ setiap kali anda masuk ke dalam aplikasi, kumpul baucar dari Lazada dan Penjual Lazada!

JAMINAN PEMBELI

Semak komen tentang produk, taraf penjual dan berhubung dengan penjual secara terus! Tidak berpuas hati? Anda boleh kembalikan barang untuk mendapatkan bayaran balik sepenuhnya.

PEMBAYARAN YANG SELAMAT

Pilihan pembayaran boleh dilakukan dengan berberapa cara yang disediakan. Pembayaran tunai semasa penghantaran, Lazada secara ansuran, LazWallet dan transaksi perbankan yang selamat yang disediakan di dalam aplikasi

CADANGAN PERIBADI

Membeli-belah menjadi lebih mudah dengan adanya cadangan produk mengikut algoritma untuk memastikan produk, tawaran serta baucar tersebut, mengikut citarasa anda, Hanya untuk Anda.

KATEGORI TERBAIK

Nikmati pengalaman membeli belah dan penghantaran ke rumah dengan pelbagai pilihan dari elektronik, alatan sukan, kecantikan, barangan dapur, permainan, kereta & motosikal, haruman, kesihatan, fesyen lelaki & perempuan dan lebih banyak lagi!

Pautan Penting untuk Jualan 7.7

Free Shipping Vouchers (Penghantaran Percuma)

Bank Vouchers

TNG eWallet Vouchers

Boost Voucher

Cashback Vouchers

Store Vouchers

Lazada Bonus is back for 7.7 Terhangat Sale
Collect Here: https://mypromo.my/laz/bonus

Jangan Lupa Join Channel Telegram Kami:

https://t.me/shopeevoucher

Tags:

mypromosi.my
Logo