mypromosi.my

Daftar ZCITY: Nikmati Ganjaran RM10

Deal Score+1
Deal Score+1

Muat turun aplikasi ZCITY sekarang dan dapatkan hadiah alu-aluan eksklusif anda bernilai sehingga RM10! Daftar ZCITY sekarang untuk menikmati pelbagai ganjaran luar biasa!

Langkah Mendaftar ZCITY:

Ikuti langkah-langkah ini dan nikmati 200 mata ganjaran + RM3 Zrebate + RM5 cash voucher.

Langkah 1: Daftar melalui pautan ini:

Langkah 2: Masukkan Kod Jemputan (Dapatkan RM10 ganjaran): 0017SI

Referral/Invitation Code: 0017SI

Langkah 3: Isikan nombor telefon anda + kata laluan dan luncurkan untuk mengesahkan.

Langkah 4: Permintaan OTP, Masukkan OTP dan Ketik Daftar.

Daftar ZCITY: Nikmati Ganjaran RM10

ZCITY: Ganjaran atas Ganjaran

Cari kaedah berbelanja yang lebih bijak dengan ZCITY untuk menikmati tawaran hebat! ZCITY memberi anda lebih banyak penghasilan dan ganjaran apabila anda membayar dengan ZCITY. ZCITY adalah aplikasi bermanfaat gaya hidup yang selamat dan selesa. ZCITY menjadikannya misi mereka untuk membantu semua orang menikmati pelbagai ganjaran di atas pengalaman gerbang e-pembayaran setiap hari.

ZCITY bekerjasama dengan pembayaran pertama di Malaysia, IPAY88. Tidak perlu tambah nilai kredit dan pengikatan nombor kad bank diperlukan. Yang perlu anda lakukan hanyalah memilih gerbang e-pembayaran pilihan anda (Touch’n Go eWallet, Boost Wallet, GrabPay Online, FPX dan Credit Card) yang ingin anda gunakan untuk pembayaran.

ZCITY menjadikan setiap pengguna menikmati ganjaran luar biasa seperti rebat tunai, baucar percuma, tawaran dan promosi. Pengguna boleh mendapat mata ganjaran apabila mereka menghabiskan masa di Zmerchant mana pun hanya dengan menggunakan aplikasi kami!

In English: https://mypromo.my/sign-up-zcity

Jangan Lupa Join Channel Telegram Kami:

https://t.me/shopeevoucher

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

mypromosi.my
Logo