mypromosi.my

myTNB Giveaway Bernilai RM50000

Deal Score0
Deal Score0

Untuk meraikan kejayaan 5 Juta Pengguna dan juga Hari Malaysia, sertai myTNB Giveaway dan rebut peluang anda untuk menjadi antara 500 pemenang untuk MENANGKAN Baucar Shopee bernilai sehingga RM50,000!

Pemberian ini terbuka untuk semua pengguna (Aplikasi atau Portal) myTNB dengan akaun elektrik kediaman yang bersambung dari 16 September hingga 31 Oktober 2021.

TERMA DAN SYARAT (T&S) myTNB Giveaway

 1. myTNB Giveaway ini terbuka kepada semua pengguna myTNB dengan akaun elektrik kediaman bersambung.
 2. Tempoh Giveaway:
  ● myTNB Giveaway ini akan diadakan bermula 16 September sehingga 31 Oktober 2021.
  ● Pemenang akan dihubungi melalui e-mel pada Jumaat, 19 November 2021.
 3. Cara penyertaan:
  ● Buat bayaran penuh untuk mana-mana bil atau buat bayaran yang dicadangkan bagi jumlah EPP.
  ATAU
  ● Hantar servis permohonan yang berjaya melalui Portal myTNB, di mana permohonan mestilah lengkap dengan dokumen yang diperlukan. Permohonan yang tidak lengkap tidak layak untuk menyertai giveaway ini. Servis permohonan yang yang terbuka bagi giveaway ini terhad kepada:
  i. Bekalan elektrik baharu
  ii. Naik taraf elektrik
  iii. Pertukaran penyewa (nama atas akaun)
  DAN
  ● Lengkapkan kata-kata menarik untuk media sosial bagi kempen #ilovemyTNB tentang sebab anda suka menggunakan myTNB bagi melayakkan anda untuk memenangi hadiah. “#ilovemyTNB kerana __” dalam 15 patah perkataan atau kurang. Pastikan perkongsian tersebut adalah ‘umum’ (public) bagi membolehkan kami melihatnya.
 4. Pemilihan pemenang:
  ● Pelanggan yang turut serta dan menghantar slogan di media social menggunakan #ilovemyTNB akan dihubungi melalui direct message (DM) di media sosial tersebut untuk mendapatkan nama pengguna atau username myTNB mereka (alamat e-mel).
  ● Pemenang akan dihubungi melalui e-mel (e-mel yang digunakan untuk pendaftaran myTNB), melalui pemberitahuan Aplikasi myTNB dan melalui Portal myTNB.
  ● Terdapat 500 (lima ratus) pemenang bagi myTNB Giveaway ini.
  ● Para pemenang akan memenangi baucar Shopee yang bernilai RM100 dan sah digunakan dalam tempoh selama 3 bulan. (Baucar Shopee hanya boleh digunakan untuk ‘Shopee Mall’ dan ‘Preferred’ sahaja.)
  ● Setiap pemenang hanya layak untuk memenangi satu hadiah sahaja.
  ● Para pemenang bertanggungjawab untuk memastikan e-mel mereka adalah sah sepanjang tempoh giveaway untuk menerima sebarang komunikasi atau pemberitahuan daripada penganjur.
  ● myTNB hanya akan menghubungi para pemenang sebanyak sekali (1) melalui e-mel semasa tempoh panggilan. Semua pemenang dikehendaki untuk memberi maklum balas kepada e-mel tersebut dengan memberi maklumat-maklumat yang berikut dalam tempoh tujuh (7) hari selepas dihubungi oleh myTNB: (a) Nama Penuh (seperti di dalam kad pengenalan) (b) Nombor Telefon (c) Nombor Kad Pengenalan (d) Alamat Rumah
  ● Sebarang kegagalan daripada pemenang untuk memberi maklum balas kepada myTNB melalui e-mel atas sebarang sebab semasa tempoh yang diberikan oleh myTNB akan menyebabkan kepada pembatalan secara automatik dan pemenang tidak boleh membuat sebarang tuntutan terhadap myTNB. Dalam hal ini, myTNB boleh membatalkan pemenang sebelumnya dan memilih pemenang yang baharu.
 5. Setiap pelanggan myTNB berhak untuk menyertai myTNB Giveaway sebanyak sekali tidak mengira bilangan transaksi atau permohonan yang dibuat. Tidak akan ada peluang tambahan diberikan untuk transaksi atau permohonan yang berulang.
 6. Keputusan yang dibuat adalah muktamad dan sebarang rayuan tidak akan dilayan dan/atau dibenarkan.
 7. Pihak myTNB berhak untuk menyiarkan dan menggunakan nama para pemenang sebagai bahan dengan tujuan pengiklanan, tanpa notis awal kepada pemenang dan pemenang tidak boleh membuat sebarang tuntutan kepemilikan atau hak cipta dalam bentuk pampasan ke atas bahan tersebut.
 8. Pihak myTNB berhak untuk menukar hadiah bergantung kepada kesesuaian dalam pasaran dan syarat bagi perolehan.
 9. Pekerja Tenaga Nasional Berhad dan semua anak syarikat termasuk pekerja kontrak, pelatih, dan ahli keluarga terdekat, agensi pemasaran serta mana-mana pihak yang terlibat secara langsung dalam menganjurkan, mempromosi atau menjalankan myTNB Giveaway seperti yang dinyatakan oleh myTNB adalah tidak layak untuk menyertai dalam peraduan myTNB Giveaway ini.

Daftar akaun Wahed hari ini> https://mypromosi.my/daftar-akaun-wahed-invest-kod-rujukan

*Tertakluk kepada perubahan. Kami berhak untuk membuat perubahan ke atas item-item dalam T&S ini mengikut kesesuaian demi memberi pengalaman yang lebih baik kepada pelanggan kami.

Jangan Lupa Join Channel Telegram Kami:

https://t.me/shopeevoucher

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

mypromosi.my
Logo