mypromosi.my

Shopee 7.7 Jualan Pertengahan Tahun: Baucar dan Promosi

Deal Score+1

Jualan Pertengahan Tahun 7.7 Shopee Malaysia 2021 Kembali Dengan Baucar Penghantaran Percuma Dan Banyak Lagi! Shopee 7.7 Jualan Pertengahan Tahun (Shopee 7.7 Mid Year Sale) akan berlangsung bermula dari 18 Jun hingga 7 Julai. Shopee 7.7 akan bermula dengan Jualan Pembukaan pada 18 Jun.

Shopee 7.7 Jualan Pertengahan Tahun: Baucar dan Promosi

Tebus Baucar Shopee 7.7 – Opening Sale

Shopee 7.7 Jualan Pertengahan Tahun: Baucar dan Promosi

Cara Tebus Kod Baucar

  1. Salin Kod:
  2. Shopee Voucher Page: https://shp.ee/t3sw7z7
  3. Paste Kod dan Apply

Salin Kod: ADS77PEC INDO77PEC IA77PEC BIGGO77PEC  CITY77PEC AT77PEC MAD77PEC  OPTI77PEC
Nilai: 14% CCB Min. Spend RM70 Capped at 1,000 Coins

Baucar Penghantaran Percuma

Penghantaran Percuma untuk Selected Sellers
Gunakan pada 18 Jun, 12am – 2am
Gunakan pada 18 Jun, 8pm – 12am

Penghantaran Percuma untuk Preferred Sellers
Gunakan pada 18 Jun, 12am – 2am
Gunakan pada 18 Jun, 12pm – 2pm
Gunakan pada 18 Jun, 8pm – 12am

Baucar 120% Coins Cashback

120% Coins Cashback Sitewide Sellers
Gunakan pada 18 Jun, 12am – 2am
Gunakan pada 18 Jun, 12pm – 2pm
Gunakan pada 18 Jun, 8pm – 12am

Baucar 95% Coins Cashback

95% Coins Cashback Sitewide Sellers
Gunakan pada 18 Jun, 8pm – 12am

95% Coins Cashback Selected Sellers
Gunakan pada 18 Jun, 8pm – 12am

Baucar 15% dan 30% Coins Cashback

15% Coins Cashback Selected Sellers
Gunakan pada 18 Jun

15% Coins Cashback Selected Sellers
Gunakan pada 18 Jun, 12am – 2am

Tidak berjaya menangkap penjualan Raya Shopee sebelumnya atau penjualan 6.6? Jangan risau, kerana anda tepat pada masanya untuk Jualan Pertengahan Tahun 7.7 Shopee Malaysia! Dapatkan tawaran yang pasti anda tidak dapat ditolak dan diskaun besar untuk perkakas rumah, komputer riba, barang penjagaan diri dan banyak lagi pada 18 Jun hingga 7 Julai 2021.

Satu faedah membeli-belah untuk semua ini 7.7 Jualan Pertengahan Tahun? Baucar penghantaran percuma di Shopee Malaysia tanpa perbelanjaan minimum (ya, RM0!), Supaya anda dapat menikmati pengalaman membeli-belah tanpa tekanan!

Selain daripada baucar penghantaran percuma dengan perbelanjaan minimum RM0, banyak tawaran menarik lain menanti penjualan 7.7 ini. Sebagai contoh, anda dapat memperoleh Pulangan Wang Koin 120% untuk pembelian Shopee Malaysia anda dan terdapat juga 7.7 Juta Baucar yang boleh anda susun untuk menikmati penjimatan yang lebih besar!

Nikmati Penjimatan Maksimum Di Pelbagai Kategori Produk Terima Kasih kepada Semua Promosi Di Shopee Malaysia Jualan 7.7 Ini!

Terdapat banyak promo di Shopee Malaysia penjualan 7.7 ini, dan jika anda mempunyai beberapa jenama kegemaran, nantikan Sorotan Jenama Harian kami! Jangkakan tawaran terbaik dari jenama seperti Nestle, Philips, Tefal, L’Oreal dan banyak lagi. Potongan harga lain yang anda akan dapati semasa Jualan Pertengahan Tahun 7.7 ini termasuk tawaran Diskaun 77% Setiap Hari, Baucar 5 Sen ShopeePay, dan tawaran RM1 (psst, ini berlaku berkali-kali sehari semasa slot Jualan Mengejutkan kami)

Mencari telefon bimbit baru? Jangan lupa untuk melihat tawaran dari jenama seperti OPPO dan realme. Untuk keperluan berjoging anda, dapatkan potongan besar dari Adidas, Puma, dan Skechers. Dari alat hingga produk kecergasan, anda akan mendapat promo terbaik di Shopee Malaysia!

Bagi mereka yang mempunyai anak-anak, sekarang adalah masa yang tepat untuk mendapatkan tawaran susu dari Enfagrow dan Nankid. Perlukan peralatan mandian untuk seisi keluarga? Watsons dan Guardian telah membuat anda dilindungi dengan penurunan harga terbaik semasa Jualan Pertengahan Tahun 7.7 ini. Sekiranya anda berminat untuk mencuba jenama penjagaan kulit Korea, cari Laneige dan Some By Mi untuk tawaran dan promosi K-kecantikan teratas di Shopee Malaysia!

Tertanya-tanya hadiah menarik yang ada ketika anda bermain Shopee Games 7.7 jualan ini? Ada banyak! Sebagai permulaan, bermain Shopee Farm membolehkan anda mendapatkan baucar Shopee bernilai RM3 setiap hari, atau cuba menanam pokok bertuah untuk memenangi Sony PlayStation 5! Anda juga boleh Undi & Menang dan Putar & Menangi hadiah yang luar biasa seperti Real S Watch! Selain itu, dengan mengambil bahagian dalam permainan menarik yang lain akan memberi anda Cashback Coins Shopee tambahan, baucar diskaun dan banyak lagi. Jangan ketinggalan!

Berbelanja Dengan Selamat Dari Rumah Sambil Menikmati Promosi dan Faedah Shopee Malaysia 7.7 Jualan Ini dan Lebih dari Ini

Selain tawaran dan potongan harga yang hebat, serta baucar penghantaran percuma di Shopee Malaysia, terdapat faedah membeli-belah lain yang dapat dinikmati dengan penjualan 7.7 ini dan seterusnya. Contohnya, Shopee Guarantee membolehkan anda berbelanja dengan tenang kerana pembayaran hanya akan dikeluarkan setelah anda menerima barang anda dalam keadaan sempurna. Sementara itu, mencari produk asli tidak menjadi masalah apabila anda membeli barang dari penjual rasmi di Shopee Mall kami.

Lebih-lebih lagi, anda boleh mendapat tawaran terbaik sepanjang tahun kerana kami menjalankan penjualan dua digit setiap bulan. Jangan lewatkan yang akan datang seperti jualan 8.8, penjualan 9.9, penjualan 10.10, penjualan 11.11, dan penjualan 12.12 untuk mendapatkan diskaun dan promosi akhir tahun yang luar biasa di Shopee Malaysia!

Jangan Lupa Join Channel Telegram Kami:

https://t.me/shopeevoucher

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

mypromosi.my
Logo