mypromosi.my

Lazada – Buka Akaun Baru – Tip Untuk Dapat Barang Free

Deal Score0

Kita nak share tip untuk buka akaun baru Lazada dan macam mana nak dapat barangan free melalui akaun baru anda!

Untuk anda yang baru dapat atau beli handphone baru dan dah register SIM card baru, bolehlah cuba tip ini.

Ok, macam ni. Ikut Langkah Langkah di bawah

Register akaun baru melaui pautan ini: http://rm40lazada.mypromo.my
Dapat total RM40 baucar (seperti gambar di atas), tapi yang penting ada baucar RM15 tanpa belian minima.

Ok, lepas tu, collect baucar RM15 TNG x Lazada untuk pengguna baru di pautan ini: https://bit.ly/Laz-TNGD

So, total baucar yang anda ada sekarang RM15 + RM15 jadi RM30

Dah, boleh start shopping untuk barangan keperluan anda. Pastikan jumlah kurang dari RM38.

Seterusnya install aplikasi TNG ewallet dan tebus RM8 melalui pin TNG untuk pengguna baru (kod ikut gambar di bawah). Dah ada free RM8 kat TNG ewallet.
Baca lebih lanjut disini: https://mypromosi.my/kod-reload-pin-touch-n-go-ewallet-untuk-pengguna-baru

Last, kena tebus Free Shipping. Kat sini: http://bit.ly/Laz_FreeShipping

Kalau semua dah ikut, boleh lah checkout. Kalau order barangan berjumlah RM38, lepas potong baucar tadi, tinggal RM8 je. Ada contoh kat bawah. Bayar ni melalui aplikasi TNG yang ada free RM8 tadi.

So, akhirnya, tak payah nak bayar sesen pun.

Kalau berjaya dan happy, copy dan share link kat member atau famili: https://mypromosi.my/lazada-akaun-baru-tip-barang-free/

Daftar Raiz Invest hari ini menggunakan pautan kami atau PUYCHH sebagai kod rujukan anda dan peroleh RM20 apabila anda melengkapkan pendaftaran dengan kod rujukan atau pautan kami.
Kod rujukan : PUYCHH

Gunakan pautan ini dan kod rujukan/promo akan diisi secara automatik untuk anda: https://mypromosi.my/daftar/raiz

Promosi Shopee dan Lazada untuk ANDA.

Lazada Daily Reward RM40
0
Shopee Global Shopping Day
1

Shopee Global Shopping Day sudah pun tiba! Jom dapatkan barangan global terbaik untuk anda, hanya pada hari ini! Shopee memang selalu bagi promo yang ...

0
Lazada Bonus untuk Jualan 9.9
1

Lazada Bonus kembali untuk Jualan Lazada 9.9 Brand & Beyond. Kumpul dan gunakan Bonus dari 9 – 11 September 2022 untuk menikmati lebih banyak diskaun ...

0
Shopee 9.9 bagi baucar 10% Rebate Now setiap hari
0

Shopee bagi baucar 10% Rebate Now setiap hari!! Jimat sehingga RM120 off bila beli produk 10% Rebate Now!! Cari je label "10% Rebate NOW!" untuk dapatkan ...

0
Baucar Bank untuk Lazada 9.9 Sale
0

Lazada Bank dan Baucar eWallet kembali untuk Jualan Lazada 9.9 Brand & Beyond. Kumpul dan gunakan baucar Bank dari 9 – 11 September 2022 untuk ...

0
Shopee 9.9 x Baucar untuk Pra 9.9
0

Jualan 9.9 Super Shopping Day Shopee kembali dengan tawaran menarik dan menawarkan 26 Ogos hingga 9 September 2022 ini! Beli-belah sesuka hati anda dan ...

0
Baucar Shopee untuk Jualan Hari Gaji
1

Jualan Payday Shopee berlangsung setiap 25 haribulan! Pastikan anda menebus baucar bank dan partners untuk menikmati diskaun yang lebih menarik! Kaedah ...

0
Cara Muat Turun Invois dari Shopee
0

Jika anda seorang pembeli dan anda ingin mendapatkan dan memuat turun invois daripada Shopee untuk tujuan percukaian atau sebarang sebab lain, anda boleh ...

0
Shopee 8.8 Super Brands Festival
0

Shopee 8.8 Super Brands Festival. Dapatkan Penghantaran Percuma Min. Belanja RM8, 50% Diskaun Jenama Harian, dan Beli & Menang Telefon Setiap Hari! ...

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

mypromosi.my
Logo