Lazada – Buka Akaun Baru – Tip Untuk Dapat Barang Free

Kita nak share tip untuk buka akaun baru Lazada dan macam mana nak dapat barangan free melalui akaun baru anda!

Untuk anda yang baru dapat atau beli handphone baru dan dah register SIM card baru, bolehlah cuba tip ini.

Ok, macam ni. Ikut Langkah Langkah di bawah

Register akaun baru melaui pautan ini: http://rm40lazada.mypromo.my
Dapat total RM40 baucar (seperti gambar di atas), tapi yang penting ada baucar RM15 tanpa belian minima.

Ok, lepas tu, collect baucar RM15 TNG x Lazada untuk pengguna baru di pautan ini: https://bit.ly/Laz-TNGD

So, total baucar yang anda ada sekarang RM15 + RM15 jadi RM30

Dah, boleh start shopping untuk barangan keperluan anda. Pastikan jumlah kurang dari RM38.

Seterusnya install aplikasi TNG ewallet dan tebus RM8 melalui pin TNG untuk pengguna baru (kod ikut gambar di bawah). Dah ada free RM8 kat TNG ewallet.
Baca lebih lanjut disini: https://mypromosi.my/kod-reload-pin-touch-n-go-ewallet-untuk-pengguna-baru

Last, kena tebus Free Shipping. Kat sini: http://bit.ly/Laz_FreeShipping

Kalau semua dah ikut, boleh lah checkout. Kalau order barangan berjumlah RM38, lepas potong baucar tadi, tinggal RM8 je. Ada contoh kat bawah. Bayar ni melalui aplikasi TNG yang ada free RM8 tadi.

So, akhirnya, tak payah nak bayar sesen pun.

Kalau berjaya dan happy, copy dan share link kat member atau famili: https://mypromosi.my/lazada-akaun-baru-tip-barang-free/

Promosi Shopee dan Lazada untuk ANDA.

Lazada Daily Reward RM40
0
ShopeeFood Baucar/Voucher Untuk Anda
3

ShopeeFood memang Hot sekarang. Banyak pilihan makanan dan minimum yang pasti akan menarik perhatian anda. Shopee menyediakan baucar istimewa setiap hari ...

0
Shopee: Bayar Unifi Rebat 10% dan Bil 20% Off Oktober 2021
6

Promosi bayar bil dan Unifi datang lagi ke Shopee. Bayar bil Unifi, Streamyx dan Voice anda di Shopee untuk menikmati rebat 10% sekarang. Dan anda boleh ...

0
Shopee 11.11 Tap & Menang Kondo
0

Shopee 11.11 ini, Shopee akan ada beberapa tawaran terbesar dan paling berharga yang perlu diperhatikan. Tahun ini, anda juga berpeluang memenangi Kondominium ...

0
Promosi Lazada x Maybank (Setiap Rabu)
0

Promosi LAZADA: Belanja barang keperluan anda di Lazada mengikut kehendak hati anda! Nikmati penjimatan yang besar apabila anda berbelanja dengan Kad ...

0
Shopee 11.11 Big Sale x mypromosi.my Baucar Eksklusif
0

Shopee 11.11 ini, Shopee akan ada beberapa tawaran terbesar dan paling berharga yang perlu diperhatikan. Tahun ini, anda juga berpeluang memenangi Kondominium ...

0
Lazada x Standard Chartered Bank Setiap Selasa
0

Bayar dengan kad Standard Chartered Bank, dan nikmati DISKAUN Hingga RM20 dengan perbelanjaan minimum RM150 setiap hari Selasa apabila anda membeli-belah ...

0
Lazada x Citibank Setiap Isnin
0

Bayar dengan kad Citibank, dan nikmati DISKAUN Hingga RM28 dengan perbelanjaan minimum RM200 setiap hari Isnin apabila anda membeli-belah di Lazada. ...

Promosi Insuran Kereta

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

mypromosi.my
Logo