mypromosi.my

Lazada – Buka Akaun Baru – Tip Untuk Dapat Barang Free

Deal Score0

Kita nak share tip untuk buka akaun baru Lazada dan macam mana nak dapat barangan free melalui akaun baru anda!

Untuk anda yang baru dapat atau beli handphone baru dan dah register SIM card baru, bolehlah cuba tip ini.

Ok, macam ni. Ikut Langkah Langkah di bawah

Register akaun baru melaui pautan ini: http://rm40lazada.mypromo.my
Dapat total RM40 baucar (seperti gambar di atas), tapi yang penting ada baucar RM15 tanpa belian minima.

Ok, lepas tu, collect baucar RM15 TNG x Lazada untuk pengguna baru di pautan ini: https://bit.ly/Laz-TNGD

So, total baucar yang anda ada sekarang RM15 + RM15 jadi RM30

Dah, boleh start shopping untuk barangan keperluan anda. Pastikan jumlah kurang dari RM38.

Seterusnya install aplikasi TNG ewallet dan tebus RM8 melalui pin TNG untuk pengguna baru (kod ikut gambar di bawah). Dah ada free RM8 kat TNG ewallet.
Baca lebih lanjut disini: https://mypromosi.my/kod-reload-pin-touch-n-go-ewallet-untuk-pengguna-baru

Last, kena tebus Free Shipping. Kat sini: http://bit.ly/Laz_FreeShipping

Kalau semua dah ikut, boleh lah checkout. Kalau order barangan berjumlah RM38, lepas potong baucar tadi, tinggal RM8 je. Ada contoh kat bawah. Bayar ni melalui aplikasi TNG yang ada free RM8 tadi.

So, akhirnya, tak payah nak bayar sesen pun.

Kalau berjaya dan happy, copy dan share link kat member atau famili: https://mypromosi.my/lazada-akaun-baru-tip-barang-free/

Daftar Raiz Invest hari ini menggunakan pautan kami atau PUYCHH sebagai kod rujukan anda dan peroleh RM20 apabila anda melengkapkan pendaftaran dengan kod rujukan atau pautan kami.
Kod rujukan : PUYCHH

Gunakan pautan ini dan kod rujukan/promo akan diisi secara automatik untuk anda: https://mypromosi.my/daftar/raiz

Promosi Shopee dan Lazada untuk ANDA.

Lazada Daily Reward RM40
0
Lazada Kod Promo Jualan 5.5
1

Jualan Raya Lazada 5.5 berlangsung pada 5 – 7 Mei 2022 dan berikut ialah senarai Baucar/Kod Promo Bank dan Rakan Kongsi untuk anda! Tawaran Harga Rendah ...

0
Lazada Bonus Untuk Jualan Raya 5.5
0

Berita baik! Lazada Bonus kembali untuk Jualan Raya 5.5! Kumpul Bonus > https://mypromo.my/lazada/bonus Butiran:• Dapatkan POTONGAN RM 10 setiap RM ...

0
Baucar Raya Bersama Shopee 5.5 Sale x mypromosi
1

Raya Bersama Shopee 5.5 Sale x mypromosi Exclusive Voucher. 5.5 Jualan Mega Raya - Pulangan Cashback Coins Raya 100%. Kaedah untuk Menuntut Baucar: ...

0
Raya Bersama Shopee Payday x Bank Vouchers
1

Jualan Shopee PayDay menawarkan diskaun hebat untuk barangan kegemaran anda daripada jenama kegemaran anda. Tambah barang anda ke dalam troli sekarang dan ...

0
Shopee Jualan Bonanza Ramadan x Alliance Bank
0

Jualan Bonanza Ramadan Shopee 18.4 akan datang pada 18 April ini. Semasa Ramadan Bersama Shopee nikmati diskaun tambahan dengan kad kredit/debit bank Alliance ...

0
Siapakah yang layak untuk mendapat ePemula?
1

Apakah itu ePemula? Program ePemula merupakan salah satu inisiatif yang telah diumumkan di bawah Bajet 2022 dan bertujuan untuk:Meringankan beban kewangan ...

0
Tuntut e-Pemula RM150 anda melalui ShopeePay
3

Tahu tak anda boleh tuntut RM150 dan dapat pelbagai ganjaran lain dengan ePemula bulan ni melalui ShopeePay? Haaa kalau tak tahu, ePemula ni adalah ...

0
Lazada x Maybank Promo Code for Wednesday
0

LAZADA Promotion: Shop for your necessities at Lazada according to your heart's desire! Enjoy huge savings when you shop with your Maybank Card. Enter ...

View Code
View Code

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

mypromosi.my
Logo