Maybank MAE Scan & Pay: 1 SEN-sation

Nak tukar RM0.01 jadi RM100? Hanya Imbas & Bayar 1 sen kepada kod QR sensasi di bawah (melalui MAE atau Maybank2u MY App anda) dan anda mungkin memperoleh sehingga RM100!

2 Langkah Mudah

Langkah 1:

Imbas kod QR 1-SENsasi ini dengan aplikasi MAE atau Maybank2u MY anda. Sebagai alternatif, anda boleh menyimpan tangkapan skrin kod QR ini dan menggunakannya melalui fungsi ‘Imbas kod QR dari Galeri’ (lihat langkah di bawah).

Langkah 2:

Masukkan ‘RM0.01’ sebagai amaun yang anda perlu bayar. (Sila pastikan sumber dana anda adalah daripada akaun simpanan atau akaun MAE anda dan BUKAN kad kredit atau debit anda)

Langkah 3:

Teruskan Imbas & Bayar setiap hari untuk menuntut peluang harian anda untuk menang!

Cara Mengimbas Dari Galeri

Sila rujuk laman web Maybank untuk terma dan syarat. Untuk terma & syarat penuh, click here.

Promosi Shopee dan Lazada untuk ANDA.

Sertai YouGov

Jom join Yougov, setiap survei kita jawab, kita dapat point. Senang je. Admin memang kaki survei, boleh confirm YouGov survei paling senang untuk dijawab!

Ikut langkah langkah bawah ni:
1. Ikut pautan: https://bit.ly/3c7nq26
2. Sertai dengan Facebook atau dengan E-mel.
3. Semak e-mel anda untuk mengesahkan pendaftaran anda dan mula mengumpul mata.
4. Tekan ‘Mulai Survei’ kat e-mel
5. Jawab survei yang sangat mudah, bila dah siap, kita dapat 100 points!

Setiap hari Yougov akan hantar e-mel untuk jemput jawab survei yang mudah mudah je. Kumpul cukup point , kita boleh tebus reload prepaid, AirAsia point atau kalau ada PayPal, kita boleh tebus tunai RM70!

Tengok gambar ada bukti pembayaran melalui PayPal. Bukan scam.

So, tunggu apa? Join #YouGov sekarang: https://bit.ly/3c7nq26

Lazada Daily Reward RM40
1
Shopee x Baucar Bank – Jualan Hari Gaji
0

Jualan Hari Gaji Shopee (PayDay) menawarkan diskaun hebat untuk barangan kegemaran anda daripada jenama kegemaran anda. Tebus baucar, tambah barang anda ...

0
Shopee – Jualan Hari Gaji
0

Jualan Hari Gaji Shopee (PayDay) menawarkan diskaun hebat untuk barangan kegemaran anda daripada jenama kegemaran anda. Tebus baucar, tambah barang anda ...

0
Shopee 11.11 x Brands Exclusive Vouchers
0

Shopee 11.11 x EXCLUSIVE brand offers voucher codes for you to claim and use on 11.11 sale. Copy voucher code and save them via this link: ...

0
Shopee 11.11 x InvolveAsia Special Voucher Code 2021
0

Shopee 11.11 is coming really soon. Claim Shopee 11.11 x InvolveAsia Special limited time voucher worth 1500 coins now and use it on 11.11 from 12am - ...

0
Jualan 11.11: Kod Promo/Baucar Lazada Dan Shopee Bank 2021
0

#BiggestOneDaySale akan datang pada 11 November ini di Lazada 11.11 dan Shopee 11.11. Nikmati diskaun tambahan dengan kad kredit/debit bank dan eWallet. ...

0
ShopeeFood Baucar/Voucher Untuk Anda
3

ShopeeFood memang Hot sekarang. Banyak pilihan makanan dan minimum yang pasti akan menarik perhatian anda. Shopee menyediakan baucar istimewa setiap hari ...

0
Shopee: Bayar Unifi Rebat 10% dan Bil 20% Off Oktober 2021
6

Promosi bayar bil dan Unifi datang lagi ke Shopee. Bayar bil Unifi, Streamyx dan Voice anda di Shopee untuk menikmati rebat 10% sekarang. Dan anda boleh ...

0
Shopee 11.11 Tap & Menang Kondo
0

Shopee 11.11 ini, Shopee akan ada beberapa tawaran terbesar dan paling berharga yang perlu diperhatikan. Tahun ini, anda juga berpeluang memenangi Kondominium ...

Baucar Lazada 11.11

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

mypromosi.my
Logo